Vi sælger til  Erhverv  √   Private  √    Offentlige institutioner  √

Profil

Din sparringspartner på lys

Rafa Lys er leverandør af belysning, lyskilder, armaturer og batterier til professionelle brugere.

Vi leverer som udgangspunkt kun i hele kartoner – på den måde kan vi købe stort ind – samt spare på administration og pakning. Disse besparelser giver vi videre til dig i form af lavere priser.

Kvalitet

Prisen er altid meget vigtig, men for os er kvaliteten endnu vigtigere. Hver eneste dag er 10.000vis af pærer fra Rafa Lys tændt i mange timer hos vores kunder. Der er god økonomi i at vælge lyskilder i en god kvalitet, så man nedsætter udskiftningsfrekvensen. Her kommer vi gerne med råd og vejledning.

Sortiment

Vi sætter en ære i at have det rigtige sortiment til de rigtige priser. Vi har alle de anerkendte mærker som Osram, Philips, Sylvania, GE, Leuci, Varta og LK. Her får du markedets bedste produkter fra producenter, som alle er markedsledende. Det giver en sikkerhed for at der er fokus på produktudvikling, forskning og miljøhensyn.

Foruden mærkervarer har vi vores egen import af kvalitetslyskilder fra Fjernøsten. Her har vi udvalgt de bedste produkter med høj farvegengivelse og lang levetid.

Service

Hos Rafa Lys sætter vi servicen i højsædet. Du kan vælge at bestille online og spare yderligere 6% – eller du ringe på tlf. 56 31 70 80 og få personlig betjening af vores kompetente medarbejdere. Uanset hvad du vælger, så får du varerne leveret direkte til døren indenfor 48 timer.